top of page

På tide med nye impulser?

Oppdatert: 29. jun. 2023

Er du i tvil om Oppdraget passer for din virksomhet. Vi har utarbeidet fem steg som gjør deg bedre kjent med oss og de ulike produktene vi har å tilby.


Du kan ta buss til mange av våre oppdrag i Setesdalen.
Oppdrag Matskatter: vannveien fra Røyland Gård til Oggevatn. Foto: Magne Sørvig

Vi vet det kan være vanskelig å velge et produkt som både passer for virksomhetens behov og forventningene til de ansatte. Denne veiledningen hjelper deg med valget.


Fem steg:

 1. Frister noen av våre oppdrag?

 2. Passer vår filosofi bedriftens behov?

 3. Hva vil dere oppnå?

 4. Ønsker dere fokus på noe spesielt?

 5. Kontakt oss for et møte.


1. Frister noen av våre oppdrag?

En god start er å se på våre oppdrag. Både de vi tilbyr som våre standardoppdrag og de vi har gjennomført med noen av våre kunder. Dette gir et godt inntrykk av produktet vi leverer.


Flyet, Matskatter og Snøføyk er tre av våre standardoppdrag.


Alle standardoppdrag kan selvfølgelig tilpasses til virksomhetens ønsker og behov. Varighet, nivå, årstid og overnattingsalternativer er alle faktorer som kan justeres. Hvis du ønsker å gjennomføre noe helt unikt for bedriften, da er vi et veldig godt alternativ.


2. Passer vår filosofi ditt behov?

Vi er et alternativ til de tradisjonelle aktørene i markedet. Vårt teoretiske grunnlag har god faglig forankring, men det faglige påfyllet flyttes ut av den vante konferansesalen med tilhørende grupperom. Naturen og lavt forbruk står i fokus, noe som gjør våre tjenester til de mest bærekraftige i markedet.


Ansvarliggjøring (empowerment) er fundamentet i oppdragsløsningen. Men for at dette skal fungere, må det trenes på å få myndighet til å ta beslutninger, det å forstå intensjonen med oppdraget og kunne tilegne kompetanse til å løse oppgaven. Verdibasert ledelse og tillit innad i organisasjonen står her helt sentralt for at delegering av myndighet skal fungere.


Vårt mål er å skape varig positiv endring gjennom ekte opplevelser i fantastiske naturomgivelser

For oss så betyr fantastiske naturomgivelser at vi oppsøker lokalhistorie, kortreiste råvarer, unike overnattingssted. Det beste Sørlandet har å by på av natur på en bærekraftig måte.


Ekte opplevelser skaper vi igjennom ekte utfordringer. Vi lager altså ikke kunstige kulisser. Man bor tett og løser utfordringer sammen. Det gir ekte følelser som sitter lenge i kroppen.


Vi bearbeider erfaringer og hendelser slik at Oppdraget ikke skal bli engangs "happening". Ved bruk av verktøy for refleksjon, debrief og tilbakemelding gir vi for varig positiv endring.


Personer i siluett på Homvasshei.
Trening på oppdrag, Eikerapen: Laget på vei mot målet. Foto: Magne Sørvig

3. Hva vil dere å oppnå?

Oppdragene kan utformes for lagbygging og opplevelser eller mer faglig tunge for utvikling av medarbeidere og ledere. Bevissthet rundt dette er viktig for å se overføringsverdien fra Oppdraget til det daglige arbeidet i virksomheten.


Verktøy vi bruker:

 • Opplevelser i naturen

 • Debrief etter aktivitet og hendelser

 • Refleksjon på individ-, gruppe- og plenumsnivå

 • Metodikk for tilbakemelding

 • Egenledelse HOLD™

 • Lederverktøyet FAST™

 • Mentale verktøy

LAGBYGGING

MEDARBEIDERUTVIKLING

LEDERUTVIKLING

Skape opplevelser i naturen som styrker samhold og samarbeidsevne

Styrke den enkeltes forutsetning for å prestere mer effektivt som del av teamet

Ledertrening igjennom erfaring, refleksjon og tilbakemelding av likesinnede.

Det er virksomhetens behov som styrer hvor mye fokus vi skal ha på utvikling av gruppen og bruk av våre verktøy. Gruppeutvikling får bedre effekt hvis oppdraget går over 2-3 døgn.


4. Ønsker dere et spesielt fokus?

Mange ønsker å bruke Oppdraget til å belyse på spesielle områder. Vi kan for eksempel designe oppdraget slik et det underveis har fokus på:

 • Et nytt lag som skal bli kjent.

 • Ledertrening av nye eller eksisterende ledere.

 • Bygge eller styrke organisasjonskultur.

 • Utfordre det eksisterende miljøet og utforske det nye alternativer.

 • Gi en unik utfordring til de som vil mestre og bli best.

 • En overraskelse med fokus på å håndtere usikkerhet og ta beslutninger.


Lagbygging og opplevelse
God stemning under Oppdrag Matskatter. Foto: Magne Sørvig

5. Kontakt oss for et møte

Hvis dere etter steg 1-4 fortsatt vurderer Oppdraget, så anbefaler vi at dere tar kontakt med oss. Et fysisk møte er den beste måten for å finne ut om våre tjenester passer deres behov.


Vi besøker gjerne virksomheten. Eller så kan dere komme til oss for buldring og kaffe. Da blir vi litt bedre kjent, får sett på mulige løsninger og dere kan se på mye av utstyret vårt.


Klar for nye impulser?


Tar dere oppdraget?


93 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page