top of page

LAgbygging, medarbeider- og lederutikling med naturen og friluftslivet som ramme.

20180712_202249810_iOS.jpg

Oppdrag  Matskatter

Ta med mat fra ulike lokale produsenter som kjøtt fra Skaare gård, syltetøy fra Røyland gård og ost fra Tjamsland gård og grønnsaker fra Slettene Hage på din ferd gjennom Birkenes.

Avslutt med et avslappende opphold ved Camp Flakksvann.

DSC00770.JPG

Oppdrag Flyet

Fra den nedlagte gruvelandsbyen Knaben bruker vi 2 overnattinger i telt gjennom umerket, men lettgått terreng til et Flyvrak fra 2. verdenskrig. Turen avsluttes på Eikerapen Gjestegård  med god mat og drikke.

Oppdrag X

Oppdraget går fra din arbeidsplass i Kristiansand, eller avtalt sted i området kvadraturen og opp til Vennesla. Sammen med Gladkjøkkenet vil dere sanke og lage mat på helt unike steder. 

Outdoor Cooking

Oppdrag Snøføyk

Gå på ski fra Haukeliseter til Bjåen. Bo 2 dager i telt på vinteren. Her vil man virkelig få ekte opplevelser og ekte følelser. Dette er den mest krevende turen vi gjennomfører. 

Siste natt på Bjåen turisthytte med god mat og drikke.

DSC01538.JPG
Røyland gård.jpeg

Grunnleggende oppdragstrening

Med utgangspunkt i Røyland gård gjennomfører vi ett døgn med innføring i våre verktøy kombinert med opplæring i friluftslivets behov. Telt, primus, bål, navigering og sanitet.

Eikerapen Gjestegard

Grunnleggende oppdragstrening

Med utgangspunkt i Eikerapen Gjestegård gjennomfører vi ett døgn med innføring i våre verktøy kombinert med opplæring i friluftslivets behov. Telt, primus, bål, navigering og sanitet.

bottom of page