top of page

Buldring og kaffe

Oppdatert: 22. mai 2023

Lurer du på om Oppdraget er noe for deg og din bedrift? Da anbefaler vi deg å bli med på buldring og kaffe. Det er helt gratis og uten forpliktelser.

Soloppgang ved Langesjå, Hardangervidda. Foto: Magne Sørvig
Nydelig utsikt fra kontorene på Sørlandet Klatresenter Odderøya

Buldring

Hensikten med buldring og kaffe er at vi blir bedre kjent med hverandre. Du lærer mer om hvem vi er og hva oppdraget har å tilby. Og vi lærer mer om deg og behovet til din bedrift.


Vi starter med litt lett buldring. Her prøver vi oss på noen utfordringer, mens vi snakker løst og fast om det vi har på hjertet. Du kan ta med treningstøy hvis du vil, men det er ikke noe du må ha. Vi fikser klatresko.


Buldring er en form for klatring der veggen er så lav at sikring er ikke er nødvendig.

På Sørlandet Klatresenter har de utfordringer tilpasset alle nivå. Buldringen er selvfølgelig frivillig. Det går helt greit at vi bare tar en kaffe også.

I møterommet har vi rigget til med utstyr og kaffe
Mange ulike buldreproblemer

Kaffe

Etter buldringen går vi opp i møterommet. Vi gir først en kort presentasjon av hvem vi er og hvilke tjenester vi kan tilby. Vi har også rigget opp noe av turutstyret vårt. Så da kan du fikle med utstyret og stille spørsmål om alt det du måtte lure på rundt våre oppdrag.


Men vi bruker mesteparten av tiden på forstå hva akkurat din bedrift har behov for. Med bakgrunn i denne informasjonen, går vi sammen gjennom ulike oppdrag som kan være aktuelle for dere. Alle oppdrag blir skreddersydd, tilpasset bedriftens ønsker og behov.


Etter møte sender vi over et tilbud, hvis det er ønskelig. Vi kan også komme til din bedrift å presentere noen av våre oppdrag og vise frem noe av utstyret. Vår faring er at dette er med å ufarliggjøre Oppdraget for de ansatte.

I møterommet har vi rigget til med utstyr og kaffe

Mer om oss

Les mer om oss på våre nettsider eller last ned PDF-presentasjon om våre oppdrag.


2023-05-22 Persentasjon - Tar du oppdraget
.pdf
Last ned PDF • 973KB


Tar dupdraget?

336 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page